Over ons

Organistiepartner wordt campagnefabriek3Organisatiepartner heeft sinds 1 januari 2016 een nieuwe naam: De Campagnefabriek.

De Campagnefabriek, communicatie en evenementen
Zijn we een organisatiebureau? Of zijn we een communicatiebureau? Onze klanten weten het, we zijn een raszuivere mix van beide. Uniek in zijn soort, met een duidelijk herkenbaar stempel. De Campagnefabriek is sterk in het creëren van communicatiecampagnes én in de uitvoering daarvan. Communicatiecampagnes, waarbij een evenement of actie vaak het hoogtepunt vormt. Een totaalconcept met uitvoering tot in detail. Zodat de boodschap niet alleen zichtbaar, maar vooral voelbaar is. De Campagnefabriek is er sterk in, al sinds de start van het bedrijf in 2006, destijds onder de naam Organisatiepartner.

Communicatie
De juiste toon en de juiste beelden. Van essentieel belang voor wat u wilt uitdragen aan uw doelgroep. Het team van De Campagnefabriek is een organisatie waar creatieve ideeën op een geoliede manier worden uitgewerkt. Waar de juiste radertjes voor onze klant geactiveerd worden, zodat u profiteert van een effectieve campagne. Een team van denkers en doeners. Een team dat niet alleen een idee over uw schutting gooit, maar er ook voor zorgt dat het ook echt wordt uitgevoerd. Als u dat wilt althans. Een team van Gewoon Doen. Stempel_40x40mm

Evenementen
Het organiseren van een evenement is één. Maar wij voegen graag iets extra’s toe. Iets dat de verwachting van onze klanten overtreft. Inhoudelijk denken we mee in de thematiek en vertalen dat in een concreet programma. Uw ambities reiken tot in de hemel? Wij gaan samen met u op reis en maken realiteit van uw ambities. Sterk in het waarmaken van plannen en ideeën. En we helpen u ook voet aan de grond te houden.

Het goede gevoel
Een positieve mindset en een goede sfeer bij bijeenkomsten vinden wij belangrijk. Hoe creëren we de juiste sfeer om te komen tot optimaal effect? Het geheim zit soms in kleine aspecten. Tot in de detail moet het kloppen. Want dat zie je soms niet, maar neem je vooral onbewust waar.

Neem een kijkje in onze portfolio.