Communicatie

Communicatie-adviseur
Voor een aantal klanten ben ik de vaste communicatie-adviseur. Zo werk ik al sinds 2013 voor Achterhoek Onderneemt Duurzaam (destijds Achterhoek Duurzaam Verbouwen). Ik maak deel uit van het projectteam waarbij het mijn rol is om mee te helpen bij het ontwikkelen van de communicatiestrategie, ideeën te bedenken, teksten en interviews te maken, de juiste afbeeldingen erbij te maken of te zoeken, nieuwsbrieven te ontwikkelen en de sfeer te zetten bij de informatiebijeenkomsten, waar ik dagvoorzitter ben.

Vanzelfsprekend maak ik ook daarbij veel gebruik van beïnvloedingsprincipes, kennis van het brein en van de drijfveren van mensen.
Zie www.achterhoekonderneemtduurzaam.nlEen andere opdrachtgever is het Gelders Energieakkoord, voor wie ik uitvoerend communicatiespecialist was 2016 tot eind 2018. Taken daarbij: het beheren van social media, onderhouden van de website, ontwikkelen van nieuwsbrieven, ontwikkelen van een intern digitaal magazine (‘clubblad’), schrijven van persberichten, ontwerpen van mailingen, ontwikkelen van ideeën om de partners in dit samenwerkingsnetwerk met elkaar in contact te laten komen en het uitvoeren daarvan.
Zie www.geldersenergieakkoord.nl

Ben je ook op zoek naar een communicatiespecialist, al dan niet tijdelijk? Ik help je graag (zelf of in samenwerking met een van mijn netwerkpartners).