Cleantech Tomorrow 2018: Epe, 20 april

Op vrijdag 20 april ging Cleantech Tomorrow 2018 van start. Leerlingen uit 3 havo en 3 vmbo van het RSG N.O.-Veluwe in Epe deden mee aan een bedrijvenochtend. Tijdens deze ochtend zetten onder andere bedrijven als Qolortech, Tempress en Sportcentrum De Koekoek hun deuren open voor deze scholieren.

’s Middags verzamelden verschillende standhouders als Emovia, het Isolatie Collectief, Aalberts Duurzaam en de Rabobank, zich op het RSG N.O.-Veluwe. De ondernemers informeerden bezoekers over duurzame maatregelen, hergebruik van producten en de toekomst.

Naast de duurzaamheids- en streekmarkt was er in de aula van de school een programma. Gedurende dit 2,5 uur durende programma vond de prijsuitreiking plaatst van Groep 8 aan de Macht, kregen de leerlingen van de Eco Seek klas van het RSG een jeugdlintje opgespeld, leidde Hatice Kursun een discussiepanel en werd er een convenant getekend. Bernice Notenboom nam het publiek mee in een verhaal over haar poolexpedities en de schrijnende situatie van de aarde en het ijs. Het programma werd afgesloten met de verloting van twee elektrische fietsen onder het publiek die zich had ingeschreven voor deelname. De dag werd gezellig afgesloten met een borrel.

Datum: 20 april 2018
Opdrachtgever: Cleantech Regio
Locatie: RSG N.O.-Veluwe, Epe
Presentatie: Bernice Notenboom
Dagvoorzitters: Hans van der Hoeve en Hatice Kursun
Fotografie: Gerhard Witteveen
Onze werkzaamheden: organisatie van de markt, vormgeving van alle communicatie-uitingen, informatievoorziening, samenstellen programma