Cleantech Tomorrow – 2016

Omschrijving: Voor de derde keer werd het congres Cleantech Tomorrow georganiseerd op 2, 3, 4 en 5 april. De belangstelling was enorm. Cleantech Tomorrow trapte af met publieksactiviteiten op 2 en 3 april. Jong en oud werden geïnformeerd en uitgedaagd om mee te reizen naar een schone toekomst. Op 4 april werd op middelbare scholen in de Regio Stedendriehoek veel aandacht besteed aan duurzaamheid en circulaire economie. Dé dag voor studenten, onderwijsinstellingen en ondernemers. Cleantech Tomorrow stond volledig in het teken van de werknemer van morgen.

Op 5 april kwamen ruim 700 deelnemers naar de congresdag in het duurzame dorp Almen. In de ochtend konden zij deelnemen aan ontbijtexcursies bij verschillende circulaire bedrijven in de Cleantech Regio en in de middag konden de deelnemers inspiratie opdoen tijdens één van de vele interessante werksessies met (inter)nationale topsprekers zoals prof. Harry Lehmann en dr. prof. Jan Jonker. Lees meer

Datum: 2 tot en met 5 april
Opdrachtgever: Stichting Cleantech Tomorrow
Locatie: Almen
Presentatie: Helga van Leur
Fotografie congres: Rob Voss
Onze werkzaamheden: Conceptontwikkeling, grafisch ontwerp, decor, introfilm, deelnemersregistratie- en informatie, coördinatie workshops en organisatie. Teksten en persbenadering werd verzorgd door Op ‘t Puntje Communicatie.