Nieuwjaarsborrel Vastgoedrapportage Twente

Omschrijving: Op een unieke plek met een programma dat volledig in het teken stond van ‘conceptdenken in de bouw’ vond de Nieuwjaarsborrel van de Vastgoedrapportage Twente in samenwerking met Saxion plaats. John Landewé nam het publiek mee in zijn inspirerende verhaal over het Balengebouw en vertelde over de manier waarop het pand omhoog gevijzeld is. Limesquare-eigenaar Edward Niemeijer hield tijdens de borrel een prikkelend betoog over het succes en de mogelijkheden van conceptdenken. Het programma werd afgesloten door drie groepjes studenten die een nieuw concept presenteerden voor het voormalige postkantoor in Enschede. “De Postduif” werd door de jury aangewezen als het meest unieke en realiseerbare project.

Naast de nieuwjaarsborrel organiseren wij, als programmabureau van de Twentse Vastgoedrapportage, ook de andere netwerkborrels en het jaarlijkse symposium in september.

Datum: 2 februari 2017
Opdrachtgever: Stichting Vastgoedrapportage Twente
Locatie: Balengebouw Enschede
Presentatie: John Landewé en Edward Niemeijer
Onze werkzaamheden: organisatie, deelnemersregistratie, informatievoorziening, organisatie en communicatie van het jaarlijkse symposium en de borrels, onderhoud website, ledenadministratie.